Персонализирани мозайки

Цена
Персонализирани мозайки

Диамантените мозайки са красиво изкуство, достъпно за всеки. Те ще ви обгърнат с магията си и ще ви донесат забавни преживявания и наслада. Благодарение на безкрайните видове дизайни, диамантените мозайки са подходящи за всеки дом, сграда или офис.

Освен невероятните авторски модели, които можете да видите на сайта ни, ние можем да създадем мозайка и по снимка или личен дизайн! Изпратете ни любимата си снимка и ние ще изработим диамантена мозайка, специално за вас!

Мозайки се изработват от малки, многостенни камъчета, притежаващи нежен и дискретен блясък. Камъчетата се редят по разработена от нас схема, която е разпечатана върху канава (платно). Процесът на изработка е интересен, както за малки, така и за големи и носи неописуема наслада. Завършените мозайки, могат да бъдат поставени в рамка и закачени на подходящо място в дома или офиса. 

Продуктът съдържа:
- схема на изображението
- комплект от нужните инструменти (ваничка, писалка, пинсета и лепило)
- цветни камъчета с размер 2,5мм на 2,5мм (предвидени са и резерви)
- инструкции за изработка

Диамантената мозайка е подходяща за всеки, който има усет към детайлното изкуство и желание да го изрази. Процесът на изработка носи успокоение и разнообразява скучното ежедневие, а резултатите от него са винаги невероятни!

 

Внимание!

 

Възможни са отклонения до 1см от посочените на сайта размери.

 

Поради малкия размер на камъчета не се препоръчва да оставяте деца без родителски контрол при реденето на мозайката.

 

За да поръчате своята диамантена мозайка се свържете с нас на тел: 0878 937 963; имейл: office@kama4eta.com или използвайте формата за контакт.

 

Оставаме на разположение при нужда от съвети или съдействие при възникнали проблеми.