Диамантена мозайка Грозд

Диамантените мозайки са красиво изкуство, достъпно за всеки. Те ще ви обгърнат с магията си и ще ви донесат забавни преживявания и наслада. Благодарение на безкрайните видове дизайни, диамантените мозайки са подходящи за всеки дом, сграда или офис. 

 

29,00 лв. 26,10 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Диамантена мозайка Грозд
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Диамантената мозайка е съчетание от изкуство, любов и забавление. Възможно е да я срещнете под много имена: диамантен гоблен, елмазен гоблен, диамантена картина, кристална мозайка и много други, но както и да ги наричат, си остават едно красиво занимание. Изработват се от малки, многостенни камъчета, притежаващи нежен и дискретен блясък. Камъчетата се редят по разработена от нас схема, която е разпечатана върху канава (платно.) Процесът на изработка е интересен, както за малки, така и за големи и носи неописуема наслада. Завършените мозайки, могат да бъдат поставени в рамка и закачени на подходящо място в дома или офиса. Всички модели на диамантени мозайки в сайта са авторски, направени с много любов и внимание към детайлите. Освен нашите модели, можете да поръчате мозайка и по собствен дизайн или снимка, с която да увековечите специален момент или просто да украсите дома си. 


Продуктът съдържа:
- схема на изображението
- комплект от нужните инструменти (ваничка, писалка, пинсета и лепило)
- цветни камъчета с размер 2,5мм на 2,5мм (предвидени са и резерви)
- инструкции за изработка

Диамантената мозайка е подходяща за всеки, който има усет към детайлното изкуство и желание да го изрази. Процесът на изработка носи успокоение и разнообразява скучното ежедневие, а резултатите от него са винаги невероятни!

 

Внимание!

 

Възможни са отклонения от посочените на сайта размери до 1см.

 

Поради малкият размер на камъчета, не се препоръчва деца да бъдат оставяни без родителски контрол.

 

Оставаме на разположение при нужда от съвети или съдействие при възникнали проблеми.

Доставка

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 50лв.

 

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!